Go Back

Pesto

Skal opbevares på køl.

Kan holde sig en uges tid.

Udstyr: Minihakker eller blender

Ret Dip og dressinger
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 2 dL
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 3 håndfulde basilikumblade
  • 35 g pinjekerner
  • 35 g parmasanost
  • 1 fed hvidløg
  • 3-4 spsk smagsneutral olie
  • 1 spsk god oliven olie
  • groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

  1. Skyl basilikumbladende grundigt og tør dem godt i et stykke køkkenrulle.

  2. Rist pinjekernerne af på panden.

  3. Kom basilikum, pinjekerner, ost, hvidløg og lidt af olien i en minihakker eller blender og blend det godt. Kom mere olie i til man har den ønskede konsistens.

  4. Smag til med salt og peber.

  5. Stilles på køl indtil den skal anvendes.