Pasta med bacon, champignon og spinat

Antal: 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 200 g røget bacon i tern
  • 2 rødløg
  • 500 g champignon
  • 150 g frisk spinat
  • 2 dL kaffefløde eller piskefløde for mere cremet konsistens
  • 500 g frisk pasta
  • Cayennepeber
  • Revet muskatnød
  • Salt og peber
  • Evt. revet ost

Fremgangsmåde:

  1. Steg baconen helt sprød.

  2. Hak løgene og svits dem i lidt smør.

  3. Champignoner renses og skæres i kvarte. De kommes derefter i gryden sammen med løgene og sauterer et par minutter.

  4. Tilsæt den skyllede og grofthakkede spinat og lad den "falde lidt sammen".

  5. Tilsæt fløden og krydr med cayennepeber, muskatnød og salt og peber. Lad det småkoge nogle minutter så den koger en smule ind.

  6. Imens koge den friske pasta så det stadig har lidt bid.

  7. Hæld vandet fra pastaen og vend den i flødeblandingen. Tilsæt til sidst den sprøde bacon og vend igen.

  8. Serveres evt. med revet ost.