Forretter,  Hovedretter

Vafler med søde kartofler og parmesanost

Jeg har fået mig en ny sommerret-favorit – nemlig disse vafler med søde kartofler og parmesanost serveret med chiliflødeost og parmaskinke. En rigtig dejlig, let ret der er perfekt på de varme sommerdage, uanset om det er til frokost eller aftensmad. Desuden er det så hurtigt og nemt at lave. Så det er også en ret der er god på de travle dage.

Vafler med søde kartofler og parmesanost

Ret aftensmad, Hovedret
Samlet tid: 1 time
Portionsstørrelse 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

Vafler:

  • 200 g sød kartoffel groft revet
  • 100 g grovvalsende havregryn
  • 50 g revet parmesanost
  • 4 æg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk gurkemeje
  • salt og peber

Chiliflødeost:

  • 200 g flødeost naturel
  • 2 spsk sød chilisauce
  • salt, peber, paprika og cayennepeber

Tilbehør:

  • 200 g parmaskinke
  • salat
  • agurk
  • avocado
  • galiamelon

Fremgangsmåde:

Vafler:

  1. Bland alle ingredienserne til vaflerne.

  2. Varm vaffeljernet op og smør med en smule smør.

  3. Hver OBS på at "dejen" ikke er en flydende masse. Den hænger ikke sammen som en almindelig vaffeldej, men skal nok blive fast når den bages.

  4. Placer ca. en spiseskefuld dej på vaffeljernet og fordel det ud.

  5. Bag til dejen og gennembagt og gylden i skorpen.

  6. Hold dem evt. varme i ovnen ved 100 grader til alle er bagt.

Chiliflødeost:

  1. Bland flødeost og chilisauce og smag til med salt, peber, paprika og cayennepeber.

  2. Server vaflerne med chiliflødeost og parmaskinke samt en lækker grøn salat.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering