Hovedretter

Torske nuggets

Noget, der virkelig hitter hos Oskar lige for tiden er kylligenuggets, men da vi ikke altid er lige gode til at spise fisk tænkte jeg at fiske nuggets ville være en god måde at få lidt mere fisk ind i kosten. Det var da også et kæmpe hit, så det er absolut ikke sidste gang vi laver det.

Her har jeg serveret dem med lækre rodfrugtsfritter med sesam, en simpel salat og en hjemmerørt citrondressing.

Torske nuggets

Ret Hovedret
Forberedelsestid/hævetid: 15 minutter
Tilberedningstid: 30 minutter
Antal: 3 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 225 g torskefilet
  • 1 dL hvedemel
  • 2 æg
  • 1,5 dL rasp
  • salt, peber og paprika
  • lidt smør og olie til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Skær torkefilterne ud i passende størrelse tern.

  2. Pisk æggene sammen i en dyb tallerken, og krydder med salt, peber og paprika.

  3. Kom hvedemel i en dyb tallerken og rasp i en anden.

  4. Vend først torsketernene i hvedemel, derefter i de sammenpiskede æg og til sidst i rasp.

  5. De steges på panden på begge sider til de er flotte og gyldne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *