Dip og dressinger

Tomatsalsa

Hjemmelavet tomatsalsa er og bliver altså bare det bedste.

Min version er meget mild i smagen, for at ungerne også kan være med. Ønsker du en mere spicy version kan du tilføje frisk chili eller Sambal Oelek, som er en chilipasta.

Tomatsalsa

Udstyr: Minihakker eller stavblender

Trækketid minimum 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Portionsstørrelse 2 dL
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 20 cherrytomater
  • 0,5 rødløg
  • 1 lille fed hvidløg
  • 0,25 rød peberfrugt
  • 0,25 spsk sukker
  • 1-2 tsk chiliflager
  • 1 tsk paprika
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 2 tsk tørret oregano
  • saft fra 0,5 lime

Fremgangsmåde:

  1. Skyl tomaterne godt og skær dem i mindre stykker.

  2. Hak løget fint og pres hvidløget.

  3. Kom tomater, løg, hvidløg og krydderier i en skål og drys sukker over og pres den halve lime over.

  4. Rør det godt sammen og lad det stå og trække i minimum 30 minutter.

  5. Kom halvdelen af tomat- og løgblandingen i en minihakker og blend det.

  6. Bland de to dele sammen igen og smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *