Forretter,  Hovedretter

Tarteletter med kylling og soltørrede tomater

Det er nok de færreste, der har overskud til de helt store gastronomiske kunster til hverdag. Inklusiv undertegnet. I hverdagene må det gerne bare være noget nemt og hurtigt, men stadig lækkert. Det må siges er lykkedes med disse tarteletter med fyld af kylling, soltørrede tomater, æg og revet cheddarost. De er bare super lækre og tager ingen tid at lave. og desuden er de et kæmpe hit hos Oskar, der i går spiste hele tre styk til aften.

Jeg kunne også sagtens finde på at lave dem som en lidt let forret engang, da de bare er så super lækre <3

Tarteletter med kylling og soltørrede tomater

Forberedelsestid/hævetid: 10 minutter
Tilberedningstid: 20 minutter
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 10 stk tarteletskaller
  • 150 g kylling i tern evt. bare rester fra dagen før
  • soltørrede tomater
  • 75 g revet rød cheddar ost + ekstra til at toppe med
  • 4 æg
  • 0,75 dL mælk
  • Salt, peber og paprika

Fremgangsmåde:

  1. Steg kyllingen og krydr med salt og peber.

  2. Kom kyllingetern og soltørrede tomater skåret i små stykker i tarteletskallerne.

  3. Pisk æg med mælk, cheddar og krydderier og hæld i skallerne.

  4. Riv lidt ekstra cheddar over.

  5. De kommes i en forvarmet ovn ved 180 i 15-20 minutter til æggemassen har sat sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *