Syltede ting og sager

Syltede rødløg

Sommeren og grillsæsonen er over os, og et lækkert tilbehør til diverse grillretter, der altid er et hit, er syltede rødløg.

De er også super lækre i en burger eller som på billedet herunder, i en flæskestegssandwich.

Syltede rødløg

Samlet tid: 10 minutter

Ingredienser:

  • 4-5 rødløg
  • 3 dL klar eddike
  • 1 dL vand
  • 3/4 dL sukker
  • 4-5 laurbærblade
  • 8-10 hele spidskommen
  • 10-15 hele peberkorn

Fremgangsmåde:

  1. Rødløgene skæres i skiver og kommes i et skoldet og atamonskyllet patentglas.

  2. Kog lagen op af vand, eddike og sukker. Når lagen koger tilsættes krydderierne og småkoger med et par minutter.

  3. Hæld lagen over løgene og luk patentglasset med det samme.

  4. Lad gerne løgene stå og trække et par timer, og gerne længere, inden de serveres.

  5. De opbevares på køl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *