Uncategorized

Spiselige bordkort (til jul)

Jeg elsker at gøre noget ud af borddækningen når jeg får gæster. At sætte sig til rette ved at veldækket bord, hvor man kan se at der er blevet gjort noget ud af det, synes jeg er en stor del af hyggen omkring det at spise sammen.

Det er ikke fordi jeg synes at bordet skal være plastret ind i pynt og tingel tangel så man hverken kan finde servicen eller maden. Men det, at man har gjort bare lidt ekstra ud af det, synes jeg er lækkert.

Derfor er jeg helt vild med disse spiselige bordkort, som man kan lægge på julebordet til julefrokosten eller til selve juleaften, og jeg er sikker på at de vil skabe glæde ved gæsterne.

Det er egentlig bare svenske peberkager der er pyntet med navn og sejlgarn. Mere besværligt behøver det heller ikke at være 😉

Opskriften på peberkagerne finder I lige her: Svenske peberkager.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *