Hovedretter

Spaghetti Carbonara

Vi elsker spaghetti herhjemme. Især denne lækre og cremede Spaghetti Carbonara. Det er bare en super enkel og hurtig ret, men også fantastisk lækker. Det er altså alletiders på de der dage hvor det bare skal gå hurtigt med madlavningen, men hvor man ikke vil gå på kompromis med at det skal være god og lækker mad.

Spaghetti Carbonara

Ret Hovedret
Samlet tid: 45 minutter
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 250 g frisk fuldkornspasta
  • 200 g god røget bacon eller pancetta hvis man skal være helt original
  • lidt oliven olie
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 150 g friskrevet parmasanost + ekstra til servering
  • 1 god håndfuld persille
  • friskkværnet peber
  • lidt kogevand fra pastaen

Fremgangsmåde:

  1. Skær baconen i tern og steg den ved middel varme i lidt oliven olie.

  2. Kog pastaen i letsaltet vand.

  3. Skyl og hak persillen fint.

  4. Bland æggeblommer, revet parmesanost, persille og peber.

  5. Når baconen er stegt færdig hældes lidt af stege fedtet fra.

  6. Kom pastaen på panden sammen med lidt af kogevandet. (0,5 – 1 dL) og rør det sammen med baconen.

  7. Sluk for varmen og kom æggeblandingen over og rør hurtigt retten sammen. Den må ikke få for meget varme så æggene begynder at gryne.

  8. Server straks med ekstra friskrevet parmesanost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *