Marmelade, saft og gelé

Solbærmarmelade

Jeg er fortsat i gang med at rydde lidt ud i fryseren og fik lavet en god portion solbærmarmlade. Hvilket er en af mine absolut yndlingsmarmelader. Der er nu bare ikke noget som en mad med brie og hjemmelavet solbærmarmelade.

Som med så mange andre ting, så synes jeg at den hjemmelavede udgave af solbærmarmelade er SÅ meget bedre en de fleste man kan købe. Jeg synes generelt at købe-marmelader smager for lidt af det de burde smage af, og alt for sødt. Jeg kan rigtig godt lide at min marmelade smager lidt syrligt.

Det er heldigvis super nemt at lave sin marmelade selv, og hvis man har adgang til frugt og bær i haven, så er det også rigtig billigt.

Solbærmarmelade

Ret Marmelade, saft og gelé
Tilberedningstid: 20 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 1 Liter
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 1 kg solbær
  • 400 g solbær + 1 spsk
  • 2-3 tsk rød melatin

Fremgangsmåde:

  1. Skyl solbærene grundigt.

  2. Bær og sukker kommes i en gryde.

  3. Lad det koge op og småkoge i 10-15 minutter.

  4. Skum marmeladen af.

  5. Bland melatin med 1 spsk sukker og drys i marmeladen under omrøring.

  6. Test om marmeladen har fået den rette konsistens.

  7. Når marmeladen er færdig kommes den på skollede og atamonskyllede glas og lukkes til med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *