
Sød og salt salat med mango, to slags ost og salte paprikamandler
Det er efterhånden sjældent at vi spiser kartofler eller pasta som tilbehør til vores mad. Især i hverdagene. Tit og ofte får vi et stykke kød og en lækker salat til, hvor der er kredset lidt om salaten, med en hjemmerørt dressing til.
Når det kommer til sammensætning af salat, går jeg som regel efter frasen; “less is more”. Jeg synes ikke der behøver være mange forskellige elementer, men i stedet få, men af forskellige smagsnuancer og strukturer.
I dag har jeg lavet denne lækre og fyldige salat med frisk mango, oste og mine hjemmelavede salte paprikamandler. I finder opskriften dem lige her:
https://millingsmad.dk/salte-paprikamandler/
Sød og salt salat med mango, to slags ost og salte paprikamandler
Ingredienser:
- 50 g blandede salatspirer
- 1 bundt forårsløg
- 1 mango
- 250 g mozzarella ost
- fastost, som for eksempel parmasan
- salte paprikamandler
Fremgangsmåde:
-
Salaten skylles grundigt.
-
Forårsløg skæres i skiver.
-
Mango skrælles og skæres i tern.
-
Mozzarella skæres i tern og der skæres flager af fastosten.
-
Det hele blandes i en skål og mandlerne serveres ved siden af.