Salater

Sød og salt salat med mango, to slags ost og salte paprikamandler

Det er efterhånden sjældent at vi spiser kartofler eller pasta som tilbehør til vores mad. Især i hverdagene. Tit og ofte får vi et stykke kød og en lækker salat til, hvor der er kredset lidt om salaten, med en hjemmerørt dressing til.

Når det kommer til sammensætning af salat, går jeg som regel efter frasen; “less is more”. Jeg synes ikke der behøver være mange forskellige elementer, men i stedet få, men af forskellige smagsnuancer og strukturer.

I dag har jeg lavet denne lækre og fyldige salat med frisk mango, oste og mine hjemmelavede salte paprikamandler. I finder opskriften dem lige her:

https://millingsmad.dk/salte-paprikamandler/

Sød og salt salat med mango, to slags ost og salte paprikamandler

Ret Salat
Samlet tid: 15 minutter
Portionsstørrelse 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 50 g blandede salatspirer
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 mango
  • 250 g mozzarella ost
  • fastost, som for eksempel parmasan
  • salte paprikamandler

Fremgangsmåde:

  1. Salaten skylles grundigt.

  2. Forårsløg skæres i skiver.

  3. Mango skrælles og skæres i tern.

  4. Mozzarella skæres i tern og der skæres flager af fastosten.

  5. Det hele blandes i en skål og mandlerne serveres ved siden af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *