Bagværk,  Kager

Rugbrøds-cookies

Der er virkelig mange gode anvendelsesmuligheder for at bruge gammelt tørt rugbrød, og med denne opskrift forvandler man hurtigt det kedelige rugbrød til lækre bløde cookies med mørk chokolade.

Rugbrøds-cookies

Forberedelsestid/hævetid: 10 minutter
Tilberedningstid: 15 minutter
Portionsstørrelse 18 stk
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 100 g rugbrød
  • 100 g hvedemel
  • 50 g grovvalsede havregryn
  • 75 g sukker
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk natron
  • 50 g mørk chokolade
  • 2 æg
  • 75 g smeltet smør

Fremgangsmåde:

  1. Hak rugbrødet fint, evt i en minihakker.

  2. Bland det med hvedemel og havregryn.

  3. Tilsæt sukker, kanel og natron.

  4. Hak chokoladen lidt groft og bland den ligeledes i melblandingen.

  5. Tilsæt æggene og rør godt.

  6. Smelt smørret og bland det i dejen.

  7. Form dejen til 18-20 kugler, der lægges på en bageplade.

  8. Bages ved 200 grader i 14-16 minutter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering