Hovedretter

Pestopasta med ærter og solsikkerkerner

I går skulle vi til sommerfest i Oskars børnehave, hvor menu’en stod på den klassiske løsning med sammenskudsgilde, hvor alle medbringer en ret og stiller på en buffetbord. Jeg er så vild med den måde at samles på, for det er en helt perfekt måde, at smage en masse ny og spændende mad. Og der var da også alt muligt lækkert lige fra klassiske frikadeller, pastasalat, pølsehorn, pizzasnegle, falafel, humus, lasagne og meget meget mere.

Jeg havde blandt andet valgt at lave en gang pestopasta, da det er utrolig nemt at lave og det er noget de fleste kan lide.

Hvis man tilsætter kylling og bacon er det i øvrigt en super nem og hurtig hverdagsret.

Pestopasta med ærter og solsikkekerner

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 300 g fuldkornspasta f.eks. penne
  • 125 g grøn pesto
  • 125 g ærter
  • solsikkekerner

Fremgangsmåde:

  1. Kog pastaen i rigeligt, , saltet vand, som beskrevet på posen.

  2. Lad den køle helt af.

  3. Bland den med pesto, ærter og solsikkekerner.

  4. Den opbevares på køl indtil den skal bruges.

Opskriftsnoter:

TIP: Hvis der tilsættes kylling i tern samt bacon har man en nem og lækker hverdagsret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *