Salater,  Tilbehør

Pastasalat med avocado og spinat

Sommertid = grilltid, og når man griller skal der jo selvfølgelig en masse lækkert tilbehør til. En ting vi af og til har lavet i min familie er pastasalat.

Meeeen, den der fede dressing med kun mayonnaise og cremefraiche synes jeg altså lidt for hurtigt bliver lidt vammelsk. Derfor har jeg lavet denne udgave hvor størstedelen af dressingen består af blendede avocado. Så kan pastasalaten spises med lidt bedre samvittighed, og den er stadig helt cremet og lækker.

… og så kan den jo selvfølgelig sagtens spises hele året og ikke kun til sommerens grillerier 😉

Pastasalat med avocado og spinat

Ret Salat, Tilbehør
Samlet tid: 30 minutter
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 250 g penne pasta, pastaskruer eller lignende gerne fuldkorns
  • 200 g røget bacon i tern
  • 2 stk avocado
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk creme fraiche 18 %
  • 1 spsk mayonnaise
  • salt og peber
  • 175 g ærter
  • 75 g babyspinat

Fremgangsmåde:

  1. Kog pastaen til den er al dente, overhæld den med koldt vand og lad den køle helt af.

  2. Imens pastaen koger steges bacontern sprøde og lægges derefter på et stykke fedtsugende papir.

  3. Befri avocadoerne fra skrallen og blend kødet med citronsaften, til en ensartet konsistens

  4. Tilsæt mayonnaise og creme fraiche og smag til med salt og peber.

  5. Vend pastaen i avocadoblandingen.

  6. Tilsæt ærter, spinat og den sprøde bacon og vend det med pastaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *