Saucer

Orangesauce til andesteg

Til Mortens aften fik vi helt klassisk andesteg med pandestegte kartofler, spidskålssalat og så denne virkelig skønne orangesauce til. Den er let syrlig og passer virkelig perfekt til den lidt fede andesteg. Den er tilmed super nem at lave 🙂

Orangesauce

Ret Saucer
Køkken Det salte køkken
Samlet tid: 13 minutter
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 2 dL andefond
  • 2 dL god appelsinjuice
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 dL piskefløde
  • 2-3 tsk majsstivelse
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog andefond, appelsinjuice og soyasauce op.

  2. Tilsæt fløden (gem 2 spsk til at blande med majsstivelsen). og giv et hurtigt opkog.

  3. Rør majsstivelsen ud i resten af fløden og hæld det i saucen i en tynd stråle under omrøring.

  4. Smag til med friskkværnet peber.

  5. Server til din andesteg eller stegt andebryst.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering