Tilbehør

Nemme lakseroulader

Når nu vi ikke kunne samles med familie og venner her i påsken til den sædvanlige påskefrokost havde vi alligevel valgt at lave lidt ekstra ud af vores frokost påske dag. Ikke det helt store. Bare lidt ekstra så vi trods alt kunne mærke at det var påske. Også for at dagene ikke flyder fuldstændig sammen.

Så jeg havde bagt rugbrød vi fik med avocado, hjemmerørt mayonnaise og rejser, samt disse lækre og utroligt nemme lakseroulader.

Nemme lakseroulader

Udstyr: Minihakker eller blender

Ret Tilbehør
Samlet tid: 15 minutter
Portionsstørrelse 12 stykker
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 100 g røget laks
  • 150 g flødeost naturel
  • 1 spsk creme fraiche
  • 2 spsk røde stenbidderrogn
  • frisk dild
  • friskkværnet peber
  • 75 g frisk spinat
  • 2 stk tortillapandekager

Fremgangsmåde:

  1. Kom den røgede laks, flødeost og creme fraiche i en minihakker og blend til en ensartet masse.

  2. Hak dilden fint og rør i sammen med stenbiderrognen.

  3. Smag til med peber.

  4. Skyl og hak spinaten groft.

  5. Smør laksecremen på tortillapandekagerne og kom den hakkede spinat over og rul pandekagerne stramt sammen.

  6. Skær enderne af hvor der ikke er så meget fyld og kasser dem. Skær det resterende af pandekagerne i 12 skiver.

  7. Pynt evt med ekstra stenbidder rogn og dild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *