Morgenmad

Müsli

En ting jeg har savnet rigtig meget efter vi er kommet hjem fra ferie på Tenerife, er hotellets hjemmelavede müsli. Den smagte simpelthen helt fantastisk sammen med deres kokosyoghurt. Så jeg har været henne og prøve at lave denne müsli selv, da den er super simpel og kun består af fire ingredienser. Problemet med noget man har fået på en ferie og efterfølgende laver selv, er at det aldrig smager helt lige så godt.

Men ikke desto mindre er det nu altså en ganske lækker og knasende müsli, som jeg gerne deler opskriften på.

Müsli

Samlet tid: 20 minutter
Portionsstørrelse 375 gram

Ingredienser:

  • 100 g hasselnødder
  • 100 g solsikkekerner
  • 75 g græskarkerner
  • 100 g tørrede abrikoser

Fremgangsmåde:

  1. Hasselnødder, solsikkekerner og græskarkerner hakkes groft og ristes af på en tør pande. Skær abrikoserne ud i fine tern og tilføj. Lad dem riste medet øjeblik.

    Kom müslien ud på et stykke bagepapir og lad køle helt af inden den kommes på et glas eller i en opbevaringbøtte.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *