Hovedretter

Kylling-bacon sandwich med pesto

Aftensmad behøver ikke altid være så kompliceret og tidskrævende. Vi skulle forleden ud og testes , som man jo skal konstant og hele tiden i disse dage. Så dagen blev lidt presset da det først kunne blive når Simon kom hjem fra arbejde og vi skulle nå hjem og have aftensmad omkring kl 17.30, for der er ungerne altså BARE sultne.

Så jeg havde forberedt noget af maden i forvejen ved at stege kyllingebryst og bacon. Så var det nemt bare lige at riste noget brød, og klaske et par sandwich sammen. Det var super lækkert og en langt bedre løsning end at skulle have et eller andet junk med hjem.

Kylling-bacon sandwich

Ret aftensmad
Forberedelsestid/hævetid: 45 minutter
Samlet tid: 1 time
Portionsstørrelse 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 8 skiver brød groft toastbrød, landbrød eller lignende
  • 450 g kyllingebryst
  • 150 g baconskiver
  • mayonnaise
  • pesto
  • salat
  • agurk
  • avocado

Fremgangsmåde:

  1. Steg kyllingen og krydr med salt og peber. og skær den derefter i skiver.

  2. Steg baconen sprød.

  3. Skyl grønsagerne grundigt og skær agurk og avocado i skiver

  4. Rist brødet.

  5. Smør brødet med lidt mayonnaise.

  6. Kom salat, agurk og avocado over.

  7. Læg skiver af kylling på og kom pesto henover.

  8. Slut af med bacon og endnu en skive brød.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering