Hovedretter

Krydrede kyllingebøffer med bacon og mozeraella

Dagens ret, herhjemme, stod på lækre krydrede kyllingebøffer. Endnu en af de der nemme, hurtige men velsmagende retter.

Personligt synes jeg godt, at hakket kylling kan smage liiiidt kedeligt. Men hvis man fyre op under krydderierne og svøber herlighederne i bacon, og desuden kommer frisk mozeraella ost i midten., så er det altså en helt anden sag. Og det gik rent ind hos både manden og sønnen.

Her har jeg valgt, at servere dem med hjemmelavet tzatziki og en lækker salat af ærteskud, forårsløg, avocado og granatæblekerner.

Krydret kyllingebøffer med bacon og mozeraella

Hævetid: 10 minutter
Tilberedningstid: 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser:

  • 400 g hakket kyllingekød
  • 125 g mozeraella
  • 4 skiver bacon
  • paprika, cayennepeber, tørret timian, salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Krydr kyllingekødet godt med krydderierne.

  2. Del kødet i fire lige store dele, samt skær mozeraellaen i fire skiver.

  3. Form en klump kød til en bøf rundt om en skive mozeraella, og gør ligeledes med de tre andre.

  4. Svøb bacon rundt om bøfferne og steg dem efterfølgende på en forvarmet pande. Steg baconen først for at få den lækker og sprød. Steg derefter de to sider på bøfferne.

  5. Når bøfferne har fået en flot stegeoverflade kommes de i et ildfastfad og steges videre i ovnen ved 150 grader i ca. 15 minutter, eller til de er gennem tilberedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *