Julens bedste,  Konfekt

Konfekt

Der er nu ikke noget som konfekt her i julen. Jeg har heldigvis en mand, der også er rigtig glad for at gå i køkkenet, og når nu vi har fået et nyt, stort køkken (og familiens årlige konfektdag ikke blev til noget pga corona). Så vi gik i køkkenet sammen og lavede konfekt.

Jeg synes ikke nødvendigvis at det behøver at være kompliceret for at det er lækkert, og en af mine favoritter er og bliver klassikeren med marcipan og nougat.

Jeg kommer ikke til at lægge opskrifter op her på konfekt, men ligger billeder op så I kan lade jer inspirere af sammensætning af smage 🙂

Marcipan- og nougattrekanter med mørk chokolade og frysetørrede hindbær
Fyldte chokolader:
Rubychokoladehjerter med kirsebærgelé og mandelsplitter.
Chokoladediamanter af hvid- og mørk choklade med rom-karamelfyld.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *