Tilbehør

Kartofler med chiafrø

Ganske almindelige kogte, hvide kartofler er simpelthen noget af det kedeligste jeg ved. Ja, jeg er ked af at sige det, men jeg er sku ikke fan. Jeg spiser det når jeg er ude at spise ved andre, meeen, jeg tager kun en enkelt eller to af høflighed, for jeg har virkelig svært ved at få det ned.

Heldigvis skal der ikke ret meget til før kartofler er noget mere spændende at spise.

Disse små gourmet-kartofler der først er kogt og derefter sauteret på panden i lidt smør, olie og chiafrø er klart en favorit og et tilbehør jeg ynder at lave ofte, i stedet for de der kedelige kartofler.

Jeg overvejer faktisk at droppe de hvide, kogte kartofler til jul, for hvorfor servere noget bare fordi det er en tradition og fordi det hører sig til? Men jeg ved også godt at der bliver ramaskrig hvis der ikke er kogte kartofler til julemiddagen! 🙂 Så må jeg bare undlade at spise dem.

Kartofler med chiafrø

Ret Tilbehør
Portionsstørrelse 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 600 g små kartofler f.eks aspargeskartofler
  • lidt smør og olie
  • 0,5 dL chiafrø
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Skrub kartoflerne godt, men lad skrallen sidde på.

  2. Kog dem til de kun lige er møre.

  3. Varm en pande op og rist chiafrøene kort herpå.

  4. Tilsæt lidt smør og olie.

  5. Tilsæt kartoflerne og sauter dem på panden i 5-7 minutter.

  6. Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *