Desserter

Jordbærkoldskål

Sommer og sol er for mig lige med koldskål. For jeg har simpelthen ikke lyst til andet når temperaturen nærmer sig de 30 grader. Så masser af koldskål til mig i sommermånederne. Men så er det fint at variere det lidt så man ikke kører helt træt i koldskål.

F.eks. kan denne skønne jordbærkoldskål anbefales. For den er virkelig bare smagen af sol og sommer i en skål 🙂

Jordbærkoldskål

Ret Dessert
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 200 g jordbær friske eller fra frost
  • 2 æg evt pasteuriserede
  • 2 spsk sukker
  • 0,5 vaniljestang eller 0,5 tsk vaniljepulver
  • 0,5 L kærnemælk
  • 0,5 L tykmælk

Fremgangsmåde:

  1. Blend jordbærene til en ensartet konsistens. (Hvis de er frosne skal de selvfølgelig optøes først).

  2. Pisk æg og sukker hvide og luftige.

  3. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og kom dem i ægge-sukkermassen og pisk igen.

  4. Vend kærnemælk og tykmælk i og til sidst de blendede jordbær.

  5. Serveres med friske jordbær og kammerjunker eller granola.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *