Tilbehør

Hyldeblomst gulerødder

Friske nyopgravede gulerødder smager rigtig lækkert i sig selv, men disse der først er kogt i hyldeblomstsaft og derefter har fået en tur på grillen (eller en grill-pande kan også sagtens klare tricket), smager helt fantastiske.

De er fulde af sødme, men er stadig lækre sprøde.

Smagen af gulerod og hyldeblomst klæder virkelig hinanden rigtig godt. Et rigtig lækkert sommertilbehør til de hyggelige grill-aftner.

Hyldeblomstgulderødder

Samlet tid: 15 minutter
Portionsstørrelse 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 10-12 små nye gulerødder
  • 1,5-2 dL hyldeblomstsaft

Fremgangsmåde:

  1. Skær det meste af den grønne top af gulerødderne. Skyl og gnub dem grundigt.

  2. Læg gulerødderne på en varm pande og hæld hyldeblomstsaften over.

  3. Lad det småsimre i 7-10 minutter. Gulerødderne skal stadig have godt med bid, men saften skal koges ind så den begynder at karamellisere. (Hvis du synes der er for meget saft når gulerødderne er ved at være færdige kan du hælde lidt af af saften fra.)

  4. Steg gulerødderne ganske kort på en varm grill eller grillpande, så de lige får lidt stegeskorpe.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering