Snacks

Havregrynsmuffins med banan, gulerod og rosiner

En lille variation af mine andre havregrynsmuffins med æble og gulerod.

Jeg havde en dag flere bananer liggende der var ved at være mere brune end gule, og så må jeg altså indrømme, at så har jeg virkelig svært ved at få dem ned. Derfor skulle jeg finde på et eller andet med dem, da jeg synes at det ville være spild af mad at de skulle ryge i skraldespanden, for de fejler jo egentlig ikke noget.

Derfor blev valget til lækre havregrynsmuffins, da jeg alligevel skulle have noget til lillemandens eftermiddagsmad.

Havregrynsmuffins med banan, gulerod og rosiner

Tilberedningstid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 16 stk
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 350 g grovvalsede havregryn
  • 2 æg
  • 2,5-3 dL mælk
  • 1 spsk honning
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 0,5 tsk salt
  • 2 gulerødder
  • 2 modne bananer
  • 75 g rosiner

Fremgangsmåde:

  1. Riv gulerødderne groft.

  2. Skær bananerne i grove tern.

  3. Bland alle de tørre ingredienser.

  4. Tilsæt æg og mælk lidt efter lidt.

  5. Tilsæt revet gulerod, banan og rosiner og bland dejen godt.

  6. Fordel dejen i 16 muffinforme og tryk den let sammen.

  7. De bages i ca. 20-25 minutter ved 200 grader indtil de er faste inden i.

Opskriftsnoter:

Vær OBS på, at når man tilsætter banan i bagværk kan det føles mere klæg end det egentlig er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *