
Havregrynsmuffins med æbler og gulerødder
Disse havregrynsmuffins er simpelthen bare blevet et hit herhjemme. De er så dejlig nemme at hapse til eftermiddagsmad, når man lige er på farten eller bare når den der lille sult melder sig.
Det bedste af det hele er, at de tager ingen tid at lave. 30 minutter og wupti, så han man en lækker lille snack.
Havregrynsmuffins med æble og gulerod
Samlet tid: 30 minutter
Portionsstørrelse 16 stk
Ingredienser:
- 300 g havregryn
- 2 æg
- 3 dL mælk
- 1 spsk honning
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 0,5 tsk salt
- 3 gulerødder
- 2 æbler
- 50 g hasselnødder
- 50 g mandler
Fremgangsmåde:
-
Æbler og gulerødderne rives groft
-
Nødder og mandler hakkes groft
-
Alle ingredienser blandes sammen i en skål
-
Dejen fordeles i 16 muffinsforme og trykkes let sammen med en ske.
-
De bages i ca 20 minutter ved 200 grader
-
OBS: Jeg vælger at opbevare mine muffins i køleskabet. Her kan de holde sig i ca en uge.