Hovedretter,  Salater,  Tilbehør

Grøn kartoffelsalat med pesto, rucola og pinjekerner

I går, til Sankt Hans, var den nærmeste familie samlet og skulle hygge, og fejre midsommeren. Der blev tændt op i grillen, tændt op i bålet, hygget, leget og sunget.

I det hele taget var det bare en rigtig hyggelig og skøn aften. Vejret var perfekt, og det var bare så rart at være samlet (næsten) alle sammen, efter vi har været så begrænset af den S-K-I-D-E corona. Vi manglede dog min lillebror og hans kæreste, som bor i Viborg.

Men som sagt, så blev der tændt op i grillen, og der skulle jo selvfølgelig lidt lækkert tilbehør til. Da vi skulle lave snobrød senere, skulle det ikke være alt for tungt. Så jeg havde blandt andet lavet denne skønne, grønne kartoffelsalat med pesto, rucolasalat og ristede pinjekerner. Det var så dejlig nemt, for vi havde en masse kogte, nye kartofler tilovers fra dagen før, og jeg snød og havde købt en færdiglavet pesto (nogle gange må det altså godt være nemt).

Grøn kartoffelsalat med pesto, rucola og pinjekerner

Ret Hovedret, Salat, Tilbehør
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 6 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 1,5 kg kogte nye kartofler
  • 125 g pesto
  • 75 g rucolasalat
  • 125 g pinjekerner

Fremgangsmåde:

  1. Rist pinjekernerne let på en tør pande.

  2. Skær kartoflerne i tykke skiver og kom dem i en skål.

  3. Bland kartoflerne med pesto.

  4. Skyl rucolasalaten og tør den grundigt. Bland den derefter med kartoflerne sammen med pinjekernerne.

  5. Opbevares på køl indtil servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *