Salater,  Tilbehør

Grøn broccolisalat

Vi er generelt ret glade for broccoli herhjemme, og tro det eller lad være, men det er ungerne også 🙂 Derfor får vi det også relativt også.

Især broccolisalat er vi ret glade for, men vi er også kørt lidt trætte i den klassiske udgave med creme fraiche dressing. Derfor er jeg begyndt at lave denne udgave med det bedste fra den klassiske, men i en mere grøn version.

Det er en af de opskrifter hvor det er lidt svært at sætte målenheder på, så det er ca. mål og så må i sjusse jer lidt frem 🙂

Grøn broccolisalat

Ret grøn mad, Salat
Samlet tid: 15 minutter
Portionsstørrelse 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 200 g bacontern
  • 1 broccolihoved
  • 25 g ruccula
  • netmelon
  • granatæblekerner

Dressing

  • 1 spsk sukker
  • 0,5 – 1 dL lys eddike (jeg bruger en grantæbleeddike, andet kan også bruges)

Fremgangsmåde:

  1. Steg baconternene sprøde ved middel varme.

  2. Skær broccolien i mindre buketter og blancher den kort i kogende vand og overhæld den derefter med koldt vand. Kom den derefter i en serveringsskål.

  3. Skyl rucola og kom den i skålen.

  4. Skær melonen i tern og befri kernerne fra granatæblet. Begge dele kommes ligeledes i skålen.

  5. Bland sukker og eddike og rør til sukkeret er opløst. Hæld den over salaten og rør den godt sammen.

  6. Til sidst blandes den sprøde bacon i.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering