Bagværk

Fladbrød (pandebrød)

Vi ELSKER byg-selv-mad herhjemme, og noget der virkelig er et hit lige for tiden er disse utrolig lækre og virkelig nemme fladbrød. De tager virkelig ikke lang tid at lave og så smager de bare helt fantastisk.

Fladbrød

Ret Bagværk
Forberedelsestid/hævetid: 10 minutter
Tilberedningstid: 6 minutter
hævetid 1 time
Portionsstørrelse 8 styk
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 3 dL letmælk
  • 25 g gær
  • 1 spsk sukker
  • 2 spsk oliven olie
  • 50 g fuldkornshvedemel
  • 1 tsk salt
  • 350 g hvedemel
  • oliven olie til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Lun mælken til den er lillefinger varm.

  2. Opløs gæren heri.

  3. Tilsæt sukker og oliven olie.

  4. Tilsæt det grove mel og rør godt.

  5. Tilsæt saltet og hvedemelet lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem til den er helt glat og smidig.

  6. Lad dejen hæve i 1 time.

  7. Del dejen i 8 og rul hvert stykke ud til en cirkel på ca 20 cm.

  8. Varm en stegepande op til middel varme og fordel en lille smule oliven olie på.

  9. Bag hvert brød i et par minutter på hver side.

  10. Server med lækkert kød og grønsager.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering