Hovedretter

Crispy chicken burger

Vi elsker burgere herhjemme. Det er bare sådan en skøn weekend-hygge-mad som man virkelig kan variere på så mange måder.

Oskar elsker kyllingenuggets, så han var helt vild da han så at vi skulle have burgere med en kæmpe kyllingenugget i.

Crispy chicken burger

Ret Hovedret
Portionsstørrelse 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

Crispy chicken

  • 450 g kyllingebryst
  • hvedemel
  • 1-2 æg
  • 125 g nachos gerne med krydderier
  • 125 g pankorasp almindelig rasp kan også sagtens bruges
  • salt og peber

Burger

  • burgerboller
  • crisp salat
  • salsa
  • agurk
  • avocado

Fremgangsmåde:

  1. Del kyllingebrystene i to på langs.

  2. I tre skåle kommes henholdsvis mel, sammenpisket æg og i den sidste knuste nachos.

  3. Vend først kyllingerne i mel, derefter i æg og til sidst nachos.

  4. Steg kyllingerne i lidt smør og olie på en varm pande.

  5. Server kyllingen i burgerboller med grøn salat, agurk og avocado i skiver og salsa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *