Salater

Coleslaw

Coleslaw er bare en af de der uundværlige ting til grillbuffeten om sommeren eller i en lækker pulled pork burger. Det er heldigvis også nemt at lave og så smager den hjemmelavede udgave, lige som alt andet hjemmelavet, bare så meget bedre end den færdigkøbte version.

Her får I min version af det efterhånden klassiske tilbehør.

Coleslaw

Samlet tid: 15 minutter
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 1/2 hvidkålshoved
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 1 æble

Dressingen:

  • 0,5 spsk sennep
  • 0,25 dL hvidvinseddike eller æblecidereddike
  • 0,25 dL vand
  • 0,5 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 1,5 dL cremefraiche 18 %
  • 0,75 dL mayonaise
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

  1. Snit hvidkålen fint. Riv gulerødder og æble groft eller skær dem i julienne på et mandolinjern og snit løget lidt groft.

  2. Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til.

  3. Bland hvidkål, gulerod, æble og løg med dressingen og rør den godt sammen og lad den trække i køleskabet et par timer inden den serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *