
Coleslaw
Coleslaw er bare en af de der uundværlige ting til grillbuffeten om sommeren eller i en lækker pulled pork burger. Det er heldigvis også nemt at lave og så smager den hjemmelavede udgave, lige som alt andet hjemmelavet, bare så meget bedre end den færdigkøbte version.
Her får I min version af det efterhånden klassiske tilbehør.
Coleslaw
Samlet tid: 15 minutter
Ingredienser:
- 1/2 hvidkålshoved
- 2 gulerødder
- 1 løg
- 1 æble
Dressingen:
- 0,5 spsk sennep
- 0,25 dL hvidvinseddike eller æblecidereddike
- 0,25 dL vand
- 0,5 tsk salt
- 1 spsk sukker
- 0,5 tsk spidskommen
- 1,5 dL cremefraiche 18 %
- 0,75 dL mayonaise
- friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
-
Snit hvidkålen fint. Riv gulerødder og æble groft eller skær dem i julienne på et mandolinjern og snit løget lidt groft.
-
Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til.
-
Bland hvidkål, gulerod, æble og løg med dressingen og rør den godt sammen og lad den trække i køleskabet et par timer inden den serveres.