Hovedretter

Cæsar-sandwich

Vi er helt tossede med cæsarsalat herhjemme, og forleden forsøgte vi at lave det som en sandwich. En nem og alternativ udgave af den klassiske salat, men bestemt ikke ringere, og kan spises både som en lækker frokost eller et let aftensmåltid.

Cæsar-sandwich

Ret aftensmad, frokost, Hovedret
Samlet tid: 45 minutter
Portionsstørrelse 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 8 skiver godt rugbrød
  • lidt smør
  • 450 g kyllingebryst
  • 150 g bacon i skiver
  • 1 lille hjertesalathoved
  • 1 avocado
  • ca 30 g parmesanost
  • evt. syltede rødløg

Dressing:

  • 2 spsk creme fraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • 0,25 tsk dijonsennep
  • 1-1,5 spsk fiskesauce
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 spsk revet parmesanost
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Steg kyllingen på panden til den er gennemstegt og krydr den med salt og peber. Skær dem i skiver.

  2. Steg baconen sprød.

  3. Rist rugbrødsskiverne i lidt smør på panden.

  4. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.

  5. Skyl salaten godt og dyp den tør med lidt køkkenrulle.

  6. Befri avocado for skal, fjern stenen og skær avocadokødet i skiver.

  7. Saml nu sandwichen ved at placere et stykke brød på en tallerken.

  8. Kom først avocado i skiver på, derefter salatblade.

    Herpå lægges kylling og bacon.

  9. Kom lidt dressing over og slut af med flager af parmesanost og evt. syltede rødløg.

  10. Læg endnu en skive brød over og voila 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering