Marmelade, saft og gelé

Brombærmarmelade med kardemomme

Jeg havde lige en rest af brombær i fryseren, der skulle bruges. Så kunne jeg passende lige lave en gang marmelade. Jeg har tilføjet lidt kardemomme for at understrege den mørke smag brombær har.

Brombærmarmelade med kardemomme

Tilberedningstid: 20 minutter
Portionsstørrelse 1 Liter
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 1 kg brombær
  • 400 g sukker + 1 spsk
  • 1 tsk kardemomme
  • 2-3 tsk rød melatin

Fremgangsmåde:

  1. Kom brombær og sukker i en gryde, og kog op under svag varme.

  2. Tilsæt kardemommen.

  3. Lad marmeladen småkoge i 10 minutter.

  4. Bland 1 spsk sukker med melatin og drys i marmeladen under omrøring.

  5. Kom marmeladen på skoldede, atamonskyllede glas og luk til med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *