Hovedretter

Broccolivafler med laks, dildcreme og fennikelsalat

Vi fortsætter herhjemme med de lidt lettere og grønne måltider. Så forleden stod den på lækre broccolivafler og pandestegt laks, dildcreme og en helt simpel fennikelsalat.

Opskriften på broccolivafler finder I lige her.

Resten finder I opskrift på herunder 🙂



Broccolivafler med laks, dildcreme og fennikelsalat

Antal: 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 1 portion broccolivafler opskriften findes på min side
  • 400 g Laksefilet

Dildcreme:

  • 2 spsk flødeost jeg har brugt Bukos peberflødeost
  • 2 spsk creme fraiche 18 %
  • frisk dild

Fennikelsalat:

  • 1 hoved hjertesalat
  • 1 lille fennikel
  • 1 æble
  • 1 moden avocado
  • lidt friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Laksen:

  1. Varm en pande op og kom lidt god olie og lidt smør herpå. Lad smøren bruse af.

  2. Krydr laksen med paprika, salt og peber.

  3. Læg laksefileten, med skinsiden nedaf, på den varme pande og steg i 5-6 minutter.

  4. Læg et låg over panden og skru lidt ned for varmen og steg videre i 10-12 minutter – OBS! laksen skal IKKE vendes.

Dildcreme:

  1. Skyl dilden grundigt og hak den derefter groft.

  2. Bland flødeost og creme fraiche, kom dilden heri og smag evt til med salt og peber.

Fennikelsalat:

  1. Hjertesalat, fennikel og æble skylles grundigt.

  2. Skær salaten og fennikel i tynde skiver.

  3. Befri æblet for kærnehus og skær det ligeledes i tynde skiver. Drys en smule friskkværnet peber henover.

  4. Avocado flækkes, befries for stenen og skæres i tern.

  5. Alle ingredienser blandes i en skål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *