Hovedretter

Bacon-porretærte

Ok, der er hverken noget nyt eller banebrydende over en bacon-porretærte. Men det er også bare en super lækker og simpel ret. Sådan en ret, der er helt perfekt på en travl hverdag. Og hvad smagen angår, så er det jo bare super lækkert, så hvorfor lave om på noget der fungerer?

Jeg laver oftest tærtedejen selv, og I finder min opskrift lige her. Men hvis det skal være nemt og hurtigt, kan man selvfølgelig købe en færdig tærtedej.

Bacon-porretærte

Portionsstørrelse 4 personer
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 1 portion tærtedej
  • 200 g røget bacon skåret i tern
  • 2 porrer
  • 3 æg
  • 300 g hytteost
  • salt, peber og revet muskatnød

Fremgangsmåde:

  1. Steg baconen sprød.

  2. Skyl porrerne og skær dem i skiver.

  3. Rul tærtedejen ud og kom den i et tærtefad.

  4. Kom bacon og porrer heri.

  5. Bland æg og hytteost og krydr med salt, peber og muskatnød.

  6. Kom æggeblandingen i tærten.

  7. Bag tærten ved 200 grader i 20-25 minutter.

  8. Serveres med en lækker salat og dilddressing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *