Dip og dressinger

Ærtedip

Har I prøvet denne lækre ærtedip? Hvis ikke, så er I virkelig gået glip af noget. Det smager simpelhen SÅ godt og har virkelig så mange anvendelses muligheder. Jeg bruger det både som dip til grønsager, til tapas, i sandwich, blandet med spagetti og, ja … jeg kunne blive ved.

OG, så er det én af de ting, der bare er super nemme at lave <3

Ærtedip

Samlet tid: 10 minutter
Portionsstørrelse 5 dL
Millings mad millingsmad

Ingredienser:

  • 300 g ærter gerne bare fra frost
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1,5 – 2 dL hønsefond
  • lidt smør og olie

Fremgangsmåde:

  1. Snit løget fint og svits det i lidt smør og olie i en lille gryde.

  2. Pres hvidløg heri og svits med et par minutter.

  3. Tilsæt ærter og hønsefond og lad det hele koge i 5 minutter.

  4. Tag gryden af varmen og giv ærter og kogevand en tur med stavblender.

  5. Smag til med salt og peber

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *