
Ærtedip
Har I prøvet denne lækre ærtedip? Hvis ikke, så er I virkelig gået glip af noget. Det smager simpelhen SÅ godt og har virkelig så mange anvendelses muligheder. Jeg bruger det både som dip til grønsager, til tapas, i sandwich, blandet med spagetti og, ja … jeg kunne blive ved.
OG, så er det én af de ting, der bare er super nemme at lave <3
Ærtedip
Samlet tid: 10 minutter
Portionsstørrelse 5 dL
Ingredienser:
- 300 g ærter gerne bare fra frost
- 1 lille løg
- 1 fed hvidløg
- 1,5 – 2 dL hønsefond
- lidt smør og olie
Fremgangsmåde:
-
Snit løget fint og svits det i lidt smør og olie i en lille gryde.
-
Pres hvidløg heri og svits med et par minutter.
-
Tilsæt ærter og hønsefond og lad det hele koge i 5 minutter.
-
Tag gryden af varmen og giv ærter og kogevand en tur med stavblender.
-
Smag til med salt og peber
One Comment
Pingback: